Ting du må vite når du har barn i Østensjøstua barnehage:

• Barnehagens åpningstid er mandag – fredag kl.: 7-17
  • Vi vil at alle barnets klær og eiendeler som medbringes i barnehagen merkes tydelig. Gjerne med navnelapper eller vannfast tusj.
  • Tøfler, innesko, regntøy, gummistøvler og skiftetøy som følger årstidene skal medbringes i barnehagen hver dag.
  • Gi beskjed før kl. 8.30 dersom barnet blir borte på grunn av sykdom eller annet.
  • Dersom barnet skal hentes av andre enn de som vanligvis gjør dette, skal de ansatte ha beskjed om dette.
  • Barnehagen har 5 planleggingsdager i året. Dette er kurs/planleggingsdager for de ansatte. Barnehagen er da stengt.
  • Barnehagen har sommerferiestengt i uke 28 og 29. Barnehagen har også stengt julaften og nyttårsaften.
    I uke 27 og 30, mellom jul og nyttår og  mandag og tirsdag i påsken har vi reduserte åpningstider. Barnehagen er da åpen mellom 7.45 og 16.15. Onsdag før skjærtorsdag stenger vi klokken 12.00.
  • Personalets arbeidstider følger barnehagens åpningstider. Vi ber dere respektere dette og avlevere samt henter barna innenfor åpningstidene